KONTAKTI

Objavljen konkurs LIFT by Perwoll u okviru sajma mode FASHION.HR

Natječaj LIFT by Perwoll organizira se u sklopu sajma mode FASHION.HR INDUSTRIJA koji će se od 11. – 13. svibnja 2012. godine održati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Projekt LIFT by Perwoll pokrenut je u okviru sajma mode Fashion.hr Industrija s ciljem afirmiranja mladih dizajnera iz cijele regije. LIFT je zamišljen kao direktna platforma koja najtalentiranijim dizajnerima pruža mogućnost da se predstave na modnom događanju Fashion.hr Industrija te širu javnost upoznaju sa talentom i kreativnošću koju manifestiraju kroz svakodnevni rad.

Natječaju mogu pristupiti svi studenti studija tekstilnog dizajna i komplementarnih modnih škola iz cijele regije, bez obzira na status (redovni, izvanredni) i godinu pohađanja studija.

PRIJAVA ZA NATJEČAJ MORA SADRŽAVATI:

  1. Mapa mora sadržavati:
  2. kratku biografiju o autoru / autorima
  3. podatke o datumu rođenja,
  4. potvrdu fakulteta o školovanju ili kopiju indeksa,
  5. informacije o proteklim izlaganjima radova (ukoliko ih je bilo)
  6. kontakt informacije
  7. Minimalno 3 skice / maksimalno 5 skica predloška kolekcije proljeće/ljeto 2012.
  8. Kratki opis kolekcije / materijali koji će se koristiti za izradu iste

Rok prijave na natječaj je 20. travnja.

Potrebni materijali šalju se na adresu:

FHR d.o.o.

Ilica 44/1

10000 Zagreb, Hrvatska

Stručni žiri u prvom krugu natječaja odabrat će finaliste koji će odabrane modele izložiti na platformi „LIFT by Perwoll” u sklopu sajma mode FASHION.HR INDUSTRIJA.

Zadnji dan sajma mode svaki od 8 finalista prikazat će po 3 modela u sklopu zajedničke modne revije, a pobjednik natječaja kojeg će odabrati stručni žiri osvojit će svoj vlastiti štand na sajmu FASHION.HR INDUSTRIJAza narednu sezonu.

Rezultati natječaja biti će objavljeni  na službenoj stranici sajma mode FASHION.HR INDUSTRIJA: http://www.fashion-industrija.hr/

Kontakt mail: dora@fashion.hr

    Dokument je objavljen: