KONTAKTI

“AIESEC BiH” vrši upis novih članova koji žele doprinijeti lokalnim i globalnim inicijativama te istovremeno razvijati svoje vještine i liderstvo

AIESECa u Bosni i Hercegovini, najveća omladinska organizacija koja djeluje u svijetu od 1948. godine, dok u Bosni i Hercegovini djeluje od 1953. godine, čineći je jednim od najstarijih omladinskih NVO-a u BiH i globalno jednim od najstarijih entiteta AIESECa. AIESEC je globalna organizacija predvođena mladima koja nastoji postići mir i ispunjenje potencijala čovječanstva aktiviranjem liderskih kvaliteta kod mladih kroz učenje iz praktičnih iskustava u izazovnim okruženjima. Naša mreža se proteže u preko 109 država, te brojimo skoro 40.000 članova na globalnom nivou. U Bosni i Hercegovini brojimo preko 80 aktivnih članova, mladih ljudi koji svojim volonterskim radom svakog dana nastoje stvarati pozitivnu promjenu u našem društvu.

“AIESEC otvara vrata za nove entuzijastične pojedince koji žele doprinijeti lokalnim i globalnim inicijativama te istovremeno razvijati svoje vještine i liderstvo. Pozivamo te da nam se pridružiš, te zajedno s nama gradiš pozitivne promjene u zajednici.

Mi smo AIESECeri i to je naša supermoć. Želimo potaknuti svakog pojedinca da prepozna svoju snagu, jedinstvenost i doprinos zajednici. AIESEC pruža platformu za osobni i profesionalni razvoj kroz raznolike projekte, edukacije i prilike za volontiranje. Ako se želiš istaći od svojih vršnjaka i razviti vrijedne vještine koje su danas jako cijenjene u poslovnom svijetu- AIESEC je pravo mjesto za tebe.

Prijave za nove članove u Banjoj Luci, Sarajevo i Mostaru su otvorene, a mi te pozivamo da iskoristiš ovu priliku za stvaranje nezaboravnih iskustava i izgradnju trajnih prijateljstava. Postani dio AIESEC tima putem linka i doprinesi svojim idejama i energijom!

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja ili želiš saznati više, slobodno nas kontaktiraj putem maila marketing.aiesec.bih@gmail.com ili naših društvenih mreža (aiesec.bih). Radujemo se vidjeti te na putu zajedničkog rasta i razvoja!”

Amina Hamzić,
Potpredsjednica marketinga i odnosa s javnošću AIESECa u Bosni i Hercegovini,

Lamija Lešo,
Predsjednica AIESECa u Bosni i Hercegovini