KONTAKTI

DANI ARHITEKTURE 28.05.-31.05. 2015

SAVREMENA ARHITEKTURA REGIJE

28.05.-31.05.
SARAJEVO, BOSNA I HERCEGOVINA
Kino Meeting Point i Historijski Muzej Bosne i Hercegovine

U vrijeme kada svi glavni naslovi pripadaju arhitekturi Zapada, ovogodišnji Dani arhitekture u fokus stavljaju savremene trendove Jugoistočne i Srednje Evrope.Najbolje pokazatelje mogućnosti današnjice i potencijala budućnosti uočavamo u mladim arhitektima, čiji otpor uticajima društvenog okruženja dovodi do stvaranja kvalitetnih savremenih arhitektonskih ostvarenja.

Pored predavanja uspješnih mladih arhitekata iz regije možete očekivati niz zanimljivih događaja, koji uključuju radionice, izložbe, predstavljanje studentskih radova, ali i okupljanje predstavnika skoro svih arhitektonskih medija iz regije.

Pozivamo Vas da nam se pridružite da zajedno kroz diskusiju dođemo do novih zaključaka i smjernica za dalji razvoj savremene arhitektonske scene našeg regiona.

Za glavni dio programa potrebno je da napravite online rezervaciju

(glavni program: subota 30.05. i nedjelja 31.05. – Kino Meeting Point)
Rezervaciju možete izvršiti do 29.05. putem e-maila rezervacije@daniarhitekture.ba ili na web stranici daniarhitekture.ba

Cijena ulaznice: 21KM, za studente 7KM.
E-mail treba da sadrži: broj ulaznica sa imenom i prezimenom za svaku rezervisanu ulaznicu, kontakt telefon i e-mail (studentske ulaznice posebno naznačiti).

Ulaznice ćete moći preuzeti od srijede 27.05. u caffe-u Meeting Point. Za one najbrže tim DA je pripremio posebne poklone iznenađenja!

Za četvrtak (otvorenje) 28.05. i petak 29.05. ulaz je slobodan.
Vidimo se !

*Organizator zadržava pravo izmjene programa.

DA tim