KONTAKTI

Klika Foundation: Obavijest o produženom roku za prijave na konkurs za stipendiranje studenata UNSA

Obavještavamo Vas da je rok za prijave na konkurs za stipendije u okviru programa stipendiranja Klika Foundation produžen do 30.09.2021. godine.

U okviru koncepta Klika Foundation 2021. sredinom jula ove godine pokrenut je projekat stipendiranja studenata završnih godina svih javnih fakulteta i akademija Univerziteta u Sarajevu i Univerziteta u Banjoj Luci. Tom prilikom otvoren je konkurs za prijave koji je trajao od 15. jula do 15. augusta 2021. godine.

Obzirom na veliki interes studenata i broj pristiglih prijava, kao i činjenicu da zbog ljetne pauze na Univerzitetima nisu svi studenti bili u prilici vidjeti poziv za prijave blagovremeno i prikupiti potrebnu dokumentaciju, odlučili smo otvoriti novi rok za prijave.

Stipendije su namijenjene studentima i studenticama završnih godina dodiplomskih i postdiplomskih studija koji će tokom školske 2021/2022 biti završna godina studija.

Sve informacije o uvjetima za prijavu i potrebnoj dokumentaciji dostupne su u Pozivu za prijave u prilogu, a prijave se vrše putem maila stipendije@klika.ba.

Rado ćemo odgovoriti na sva dodatna pitanja i pozivamo Vas da nam se u slučaju istih javite putem zvaničnih email adresa istaknutih na našoh web stranici https://klika.ba, ili porukom na neki od naših profila na društvenim mrežama.