KONTAKTI

Klika Foundation Program stipendiranja

Nastavak implementacije Klika Foundation programa stipendiranja u okviru kojeg će Klika dodijeliti jednokratne stipendije u iznosu od 1000,00 KM najboljim studentima/studenticama završnih godina javnih fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Univerziteta u Banjoj Luci.

Stipendija je namijenjena studentima koji će u školskoj/akademskoj 2023/2024. godini upisati završnu godinu dodiplomskog ili postdiplomskog studija, ili ostvariti status apsolventa na prvom ili drugom ciklusu.

Cilj programa je podržati angažirane, posvećene i talentovane studente iz svih oblasti i industrija za koje se imaju priliku obrazovati na ova dva javna univerziteta u Bosni i Hercegovini.

Kriteriji za prijavu, kao i popis potrebne dokumentacije navedeni su u javnom pozivu za prijave koji dostavljamo u prilogu. Krajnji rok za prijave je 30. septembar 2023. godine u 23:59, a prijave se vrše putem sljedećeg linka.

Rado ćemo odgovoriti na sva dodatna pitanja, te Vas pozivamo da nam se u slučaju istih javite putem maila stipendije@klika.ba.