KONTAKTI

Održane finalne prezentacije marketing komunikacijskih planova – Uspješna saradnja studenata EFSA i ALU

Jučer su u Europe House info centru održane finalne prezentacije marketing komunikacijskih planova koje su studenti III godine smjera Marketing Management zajedno sa studentima III godine Akademije likovnih umjetnosti (smjerovi Grafički dizajn i Produkt dizajn) radili u okviru praktične nastave na predmetu Marketing komuniciranje/Marketing II, pod mentorstvom prof. dr. Denisa Berberovića i ass. mr. Medihe Arnaut Smajlović.

Studenti EFSA i ALU su tri mjeseca u 7 multidisciplinarnih timova vrijedno radili na izradi marketing komunikacijskih planova za Europe House. S obzirom da je praktična nastava bila organizovana kao takmičenje, tri tima su ušla u finale i prezentirali svoje MK planove. Edin Atlić, EH project leader, i Amela Hrasnica, Communication manager EH, su ove projekte ocijenili sa najvećim ocjenama!

U galeriji možete vidjeti njihova kreativna rješenja. Želimo istaći da je ovo prvi put da studenti ova dva fakutet zajedno rade i uče! Ponosni smo na sve studente i ostvarene rezultate!

Datum održavanja:

    Galerija