KONTAKTI

Panel: „Evropske integracije u BiH iz ugla mladih, da li stojimo, hodamo ili trčimo na EU putu“

U sklopu obilježavanja Evropske godine mladih, Info centar Evropske unije u Bosni i Hercegovini (EUIC) organizuje direktan prenos Centralne konferencije koju organizuje Evropska komisija u trajanju od 08:30 – 14:00h. Nakon završetka direktnog prenosa, u 14:30h biće održan panel pod nazivom: „Evropske integracije u BiH iz ugla mladih, da li stojimo, hodamo ili trčimo na EU putu“ na kojem će govornici biti Jasmina Banjalučkić ispred Kult-a, Emina Bašić ispred RCC, Nadira Ćurulija ispred RYCO ureda u BiH, Amela Brčaninović ispred WBAA BiH i Mirza Rastoder ispred Homework Hub-a. Događaj moderira Berina Bukva Alibašić.

Ovim putem pozivamo studente/ice za prisustvovanje na panelu koji počinje u 14:30h. Nadamo se da će prisustvo događaju studentima/icama biti prilika da čuju dodatne informacije iz omladinskog sektora i kako se mogu uključiti u rad organizacija koje rade sa mladima.

Za sve studente/ice koji će prisustvovali događaju biće obezbijeđene potvrde-certifikati o učešću.

S obzirom da je broj mjesta ograničen molimo Vas da sve prijave pošaljete najkasnije do 10.10.2022., do 15:00h na info@euic.ba ili putem naših društvenih mreža na Facebook-u (https://www.facebook.com/euinfo.ba) ili Instagrama (https://www.instagram.com/euinfo.ba/)

Za više informacija posjetite naše profile na društvenim mrežama @euinfo.ba i internet stranicu euinfo.ba.