KONTAKTI

“Umjetnost povezivanja”-konkurs za studente akademija i akademske umjetnike

Kompanija m:tel pokreće projekat / konkurs pod nazivom „Umjetnost povezivanja“. Projekat ima za cilj promociju mladih umjetnika u BiH, te umjetnosti u cjelini, a tema konkursa – „Povezivanje“, aluzija je na ideju spajanja ljudi, kao i na ideju približavanja umjetnosti široj javnosti.

Konkurs je otvoren za studente svih odsjeka akademija umjetnosti u BIH i akademske umjetnike do 35 godina starosti, a koji su državljani Bosne i Hercegovine. Rad koji prijavljuju treba da bude u skladu sa zadatom temom – „Povezivanje“. Tehnika i vrsta izražaja nisu striktno određeni, nego su ostavljeni na izbor i po ideji autora, čime se ostavlja potpuna sloboda autorima radova.

Najbolji radovi koji su prispjeli na konkurs biće prikazani na izložbi koju će organizovati kompanija m:tel u decembru, a 12 najboljih će osvojiti i novčane nagrade, kao i promovisanje tih radova putem kalendara kompanije m:tel za 2012. godinu.

Konkurs je otvoren 14. oktobra i trajaće do 14. novembra 2011. godine.

Detaljne informacije o konkursu „Umjetnost povezivanja“, opis projekta, opšte odredbe i uslove konkursa možete pronaći na adresi povezivanje.mtel.ba

    Konkurs je objavljen: